Universalpipe.no

Skjermskudd fra vår nye nettbutikk; Universalpipe.no

Det har vært en stund siden siste oppdatering her!

Vi har nå lansert vår egen første nettbutikk (på noen år, i alle fall), Universalpipe.no!

Vi har jobbet med forskjellige nettbutikker i flere år, og har gode resultater å vise til. Vi har også startet og drevet andre typer nettbutikker før, og det var på tide at vi i offentligheten viser hva vi kan, ved å dokumentere resultater og starte på scratch.

Vi satte noen krav på forhånd;

  • Gratis frakt. Alle ordrer har gratis frakt, uansett hvor i Norge du befinner deg, og uansett ordrestørrelse. Det er viktig for oss at kundene forstår hvor enkelt og kjapt man handler hos oss.
  • Sending hver dag. For at kundene skal kunne få varene så kjapt som de ønsker, er det viktig at vi bruker Posten og sender ordrene hver dag. Dette gjør det også enkelt for kundene; de vet at de har varene fra 1 til 3 virkedager (som oftest) etter bestilling.
  • Kun kort-betaling. Vi har valgt å kjøre kun kortbetaling. Det vil nok ekskludere noen kunder, men vi har valgt Stripe som betalingsløsning, og enklere checkout har vi ikke vært borti noen gang. Ikke noe dill, kun betaling. Det er en fryd.

Vi tar ikke sikte på at dette skal være en inntektskilde for oss, men snarere et sted for eksperimentering og utvikling, med mulighet for å vise hva vi kan. Vi kommer til å åpenlyst blogge om resultatene etterhvert.