Vi bytter navn fra og med mandag 30. mai til QT Media AS, og vi gjør det kjapt og effektivt. Fra da vil vi kunne kontaktes på post@qtmedia.no. Merk at den gamle adressen vil ha begrenset levetid, så vi oppfordrer alle til å bytte kontaktoppføring med en gang.

Hvorfor navnebytte?
Først og fremst: Dette betyr absolutt ingenting for dere som kunde. Vi er fortsatt de samme, og leveransene vil være 100% like. Endringen er rent «kosmetisk», og vil ha ingen påvirkning for deg, annet enn noen små tekniske detaljer som du kan lese lenger nede.

Her er vår nye logo, og vi vil fortløpende endre dette på alle flater vi er synlige på, og vi forventer å ha alt endret og klartgjort innen 1. juni.

logo-qtmedia-432-retina

Hvorfor QT?
QT, kan uttales «cute», og fra å ha et litt traust og stødig uttrykk, ønsker vi å vise at vi er mer lekne og utfordrende enn vi har vært. I den anledning vil vi fortløpende lansere nye tjenester og kampanjer enn vi har gjort før.

Hva skjer med solidmedia.no?
Når det kommer til hvorfor vi har valgt å endre navn fra noe som har vært veldig etablert, er faktum det at vi har vært i en viss navne-forvirring med et annet byrå, Solid Media Group. Selv om vi var først ute, og således hadde alle rettigheter, har det alltid vært viktig for oss å tenke langsiktig. Hvem vil vi være? Så når tilbudet fra SMG kom, så brukte vi meget kort tid på å inngå en avtale, da det er viktig for oss å være både kollegiale og ikke stå hardnakket på våre rettigheter. I tillegg vil det ikke være problem for oss å endre navn, all den tid vi ikke ser på SMG som en direkte konkurrent.

De viktigste endringene for deg som kunde:

  • Firmaet vil hete QT Media AS
  • Nettsiden nå blir her, altså http://qtmedia.no
  • All epost må sendes fra og med nå til post@qtmedia.no
  • Logoen blir endret
  • Fakturaene vil ha QT Media AS som avsender

Her er en enkel oversikt over tekniske endringer:
Brukte du webmail.solidmedia.no til å lese webmail?

Brukte du epost.solidmedia.no for å lese webmail?

For deg som bruker Outlook, Thunderbird, Mail eller andre programmer:

Alle endringer virker nå, og fra mandag 30. mai vil de gamle adressene altså fases ut.

Har du ikke epost hos oss, så trenger du ikke tenke på noe som helst, alt er som før.

Dersom noe er uklart, er det bare å ta kontakt.

Daglig leder John Bjørnar Braadland kan kontaktes på jbb@qtmedia.no.