Vi kan!

Ideen vår er enkel: Kan det vises på en skjerm, ja – da kan vi lage det. Her er en liste over de tjenestene vi har, og har du noe som er utenfor dette? Kontakt oss! Vi kan garantert hjelpe deg.

Vi leverer absolutt alt innenfor WordPress. Om det er videreutvikling av eksisterende plugins, temaer – eller lage noe fra scratch. Vi er også de råeste når det kommer til drift og vedlikehold.

Se her for mer informasjon om det vi kan hjelpe deg med:

Å være synlig, kan være en vanskelig øvelse. Vi hjelper deg fra start til mål – og vi går aktivt inn i hvert enkelt tilfelle – ingen kunder er like, og alle nettsider er forskjellige. Vi finner best ut sammen hva vi skal gjøre; du har førstehåndskunnskap om din bransje og nisje; vi kan synlighet.

Du har nettsiden og trafikken. Vi har kunnskapen om å konvertere den til mer penger for deg.

GoSonar er utviklet av SolidMedia AS. GoSonar sjekker at nettsiden din (eller nettbutikken din) er oppe til enhver tid. Dette gir deg fordeler som du før ikke hadde. Du går aldri glipp av salg i nettbutikken din, eller mister rangering i Google dersom du er nede når Google indekserer deg.

Nettsider består ikke bare av et pent utseende – man må ha litt hjelp av tekniske løsninger for å få ut hele potensialet. For oss er det viktig at ting virker, hele tiden – alltid.

Noen mener det vi gjør er «konsulenttjenester». Vi liker å se på det som kunst. Ikke at alt det grafiske vi lager er i kunst-klassen, men fordi det å drifte en nettside er en kunst. Det er vakkert. Det er oss.

Vi vet hva vi driver med. Alltid.