QT Media AS er et webbyrå som har sitt utspring helt tilbake til 1999.

Ved å nyttiggjøre vår solide erfaring og gode kompetanse på veldig mange felt, er vi konkurransedyktige på pris og ikke minst kvaliteten vi leverer.

Derfor er vi de eneste som vi vet om innen vår bransje som ikke har bindingstid eller oppsigelsestid. Vi vet at vi leverer. Hver gang.

QT Media AS: Historien

Det som er i dag QT Media AS ble etablert en høstdag 1999. Derfra, via forskjellige selskaper, er i dag alt samlet i et aksjeselskap eid i sin helhet av John Bjørnar Braadland. Vi har en rekke utviklere og designere i vårt nettverk, samt at vi har egne teknikere som løser de utfordringene kundene våre kommer med. Vi er en slagkraftig gjeng, og er spredd fra Lindesnes i sør til Tromsø i nord, via Bergen i vest og Oslo i øst.

QT Media AS: Produktene

I all hovedsak har vi hatt som mål å kunne levere hva som helst, så lenge det kan vises frem i en nettleser.

Slik jobber vi den dag i dag, og selv om vi kanskje er mest kjent for å lage nettsider for bedrifter, har vi i dag en ekstremt stor produktportefølje, som spenner fra konverteringsoptimalisering av nettbutikker, til SMS-løsninger og overvåkningssystemer. Vi er meget allsidige, og selv om vi opererer på mange områder, skal du som kunde være 100% sikker på at dersom vi jobber med deg, så gjør vi det 100%.

Vi vet at vi leverer. Hver gang.