Blogghosting: Dersom du har lyst på litt flere muligheter enn for eksempel wordpress.com kan tilby – er dette det du trenger!

Først og fremst; dette er ikke en gratisløsning. Dette er for deg som vil ha litt mer enn det som finnes der ute av gratisløsninger; bestemme ditt eget design, tjene dine egne annonsekroner, installere de plugins/tileggene du ønsker. Du ønsker kontroll.

Valg av WordPress som publiseringsløsning for blogghosting

Vår blogghosting er basert på WordPress.

Vår blogghosting er basert på WordPress.

Vi har i årevis tilbydd våre kunder WordPress som plattform, både til private bloggere, og til bedrifter. Løsningen er rett og slett knallbra, og passer både en enkel blogger, opp til større firmaer og konsepter. Vi vet – for vi har lagd løsninger til hele spekteret.

Forskjellen på vår blogghosting kontra wordpress.com

Vi leverer selvsagt ikke det samme som wordpress.com. Vi har fokus på følgende områder:

  • Du som blogger skal ha full kontroll på innholdet ditt. Det er ditt åndsverk, så du skal eie det, og du skal kunne ta det med deg hvor som helst, og ikke være låst til én leverandør.
  • Du som blogger skal ha kontroll på annonser – det er du som skriver og produserer innhold – da skal selvsagt DU tjene pengene.
  • Du skal slippe å tenke på backup, virus og annet grums – vi gjør dette for deg inkludert i prisen.
  • Du skal ha 100% kontroll over design og utforming. Velg blandt absolutt alle tema som finnes til WordPress – du installerer selv, fikser og ordner. Dette er DIN blogg. Du skal sette din farge på den, ingen andre.

Her kan du lese litt mer om tjenesten. Vi vil gjerne høre fra deg om du har noen spørsmål, så vi kan tilby et best mulig produkt. Lykke til!