Selv med en teknologisk utvikling de seneste år, som vi bare drømte for noen år tilbake, er det fremdeles en utfordring å holde stand mot ethvert nettsteds verste fiende – uavhengig av hvilken bransje du opererer i – feil i systemet, teknisk svikt og nedetid! GoSonar er løsningen.

GoSonar er et velprøvd sikkerhetsnett (1300 bruker teknologien allerede) som gjør deg rustet til å ta tak i problemet så fort det oppstår, gir deg beskjed og begrenser tapene ved en eventuell nedetid.

Kostnadene ved systemsvikt og nedetid kan bli store – begrens skaden så fort den oppstår

Dessverre er det ingen som kan garantere deg et system som er helt feilfritt. I en perfekt verden, vil det aldri oppstå noen feil på serveren, fordi du har jo tatt alle forbehold. Ikke sant? Virkeligheten er annerledes (våre erfaringer er at 30% av alle nettsider vi overvåker har nedetid minst 2 ganger hver måned). Tid er essens hvis kritiske komponenter I systemet ditt svikter:

  • Først og fremst må du vite at nettsiden er nede.
  • Hvem skal gi deg den beskjeden? Eller følger du med hele tiden?
  • Deretter må du identifisere problemet. Hvor skal du begynne?
  • Når problemet er identifisert. Hvordan fikser du det?

GoSonar gjør jobben for deg.

GoSonar gir deg beskjed

Ved hjelp av vårt automatiske varslingssystem, vil web-ansvarlig få beskjed via SMS, slik at problemet kan utbedres så raskt som mulig. Ved en eventuell nedetid på et nettsted, kan det tapes mange penger. Spesielt hvis problemet ikke blir fikset og siden ligger nede i lengre tid. Det går ut over troverdigheten til nettstedet ditt og du risikerer at kundene mister tillitt til deg. GoSonar er et relativt billig alternativ til å tape et salg og følgeeffekten av det. For 129 kr månedlig er du sikret varsling ved teknisk svikt i systemet.

GoSonar overvåker systemet ditt til enhver tid. Og skulle det oppstå noen problemer på nettsiden din, vil vi gi deg beskjed om hva som er galt og hvordan det kan fikses. Web-ansvarlig får en lettere jobb med å ordne problemet, stable siden på benene igjen, og du begrenser nedetiden mest mulig. Så enkelt er det.

Fungerer det?

1300 kunder kan ikke ta feil! Vi har 16 års erfaring med dette og vet hva vi gjør. Spør deg selv: Har du råd til å «håpe»? Hvorfor ikke ha full kontroll i stedet for. Overvåk nettstedet ditt med GoSonar og sov ubekymret vel vitende om at tilgjengeligheten til nettstedet ditt overvåkes døgnet rundt, hele året!