Når en nettside går ned noen minutter – hva er konsekvensen? Den er større enn du tror.For mange er det viktig å kunne kommunisere med sine kunder og partnere hele tiden, og mange bedrifter har ofte et eget epost-system som er adskilt fra selve websiden. Gmail, Microsoft Exchange etc er gode eksempler på akkurat dette. Går nettsiden ned, så er i alle fall ikke kommunikasjonen borte.

Men hva er egentlig problemene med at en nettside går ned? Hvorfor overvåker vi dette hele døgnet, alle dager i året?

Overvåking unngår feil!

Overvåking unngår feil!

Jo, de definitivt to største grunnene til at vi overvåker:

  1. Dersom nettsiden er nede når en potensiell kunde skal finne informasjon, eller gjennomføre en bestilling. Da vil vi at ting skal virke.
  2. Dersom nettsidene er nede når Google går forbi og skal indeksere nettsiden din, vil det returnere en feil, og skjer dette over tid kan du miste rangering i Google (eller andre søkemotorer).

Nummer to er kanskje vel så skadelig på lang sikt som nummer en.

Vi administrerer ikke egne servere, det er et eget fag og vi har innleid hjelp til slikt. Likevel er det vårt ansvar overfor våre kunder å sørge for at vi vet når noe går galt, slik at vi kan ta tak i leverandøren og be dem komme på banen.

Alle våre kunder overvåker vi hele døgnet, alle dager gjennom. Varslingen går til vår vakttelefon, og vi kan umiddelbart få sørget for å få ting på plass igjen.

I tillegg tilbyr vi overvåkning til DIN nettside – 100% gratis! Dette gjelder også for bedrifter som IKKE er kunder hos oss.