Her er en kjapp manual for å logge inn og gjøre endringer på din nettside. (Alle bildene er klikkbare, for å få dem i større versjon.)

Først, så må du logge inn på ditt administrasjonspanel. For å komme dit, taste du inn ditt domenenavn i adressefeltet, etterfulgt av /wp-admin/. Vi kommer i denne manualen til å bruke domenet solidmedia.no som test.

Da vil du komme til en innloggingsside, hvor du trykker inn brukernavn og passord som du har mottatt på mail av oss:

Når dette er gjort, så vil du da komme til det som kalles «Dashboard» eller «Kontrollpanel»:

Menyen på venstre hånd er den viktigste, og i de aller fleste tilfeller er det kun menyfanen «Sider» som skal brukes. Vi trykker på den og får opp følgende liste:

Her er da en liste over de sider som er aktive på din nettside. I dette tilfellet er det selvsagt ikke dine sider, men Nettproduksjon.no sine sider. I din oversikt er det din liste. Ved å trykke på tittelen til sidene, vil du få opp den enkelte side, og kan redigere. Vi trykker i dette tilfellet på «Hvem er vi»:

Her har du da et tekstfelt i midten som inneholder all informasjon som står på siden. Her kan du ved et Microsoft Word-lignende oppsett redigere tekst, sette inn bilder, bytte ut bilder osv.

Når det er utført, trykker du på «Oppdater» til høyre for tekstboksen, og endringene du har gjort vil bli synlige på nettsiden din.

For å lage en ny side, velger du «Ny side» helt til høyre i toppen av siden, hvor du da får opp en blank side, og kan legge til en ny side som vil bli synlig i menyen din.